Wijnbouwer.be
De nieuwe wijnbouw-gewasbeschermingsposter 2023

De meesten onder jullie zijn ondertussen wel vertrouwd met het jaarlijkse overzicht dat ik maak van de toegelaten gewasbeschermingsmiddelen voor de wijnbouw.  De lay-out is helemaal aangepast zodat hij een stuk gebruiksvriendelijker is en je sneller leidt naar een product(en) dat een oplossing kan bieden voor je plaag die je hebt vastgesteld.

Aan de voorzijde vind je al de insecticiden en mogelijke hulpstoffen en aan de achterkant – ja, het is dubbelzijdig – vind je de alle producten tegen schimmels en onkruiden. In de rand vind je nog diverse andere info zoals uitleg omtrent afkortingen die bij gewasbescherming gebruikt worden, welke tank-mix-volgorde aan te raden is en enkele interessante advertenties. Door al deze informatie te verzamelen is het uitgegroeid tot een dubbelzijdige A1-formaat poster! Volledig in NL/FR.

Dit weekend heb ik deze posters afgehaald bij de drukker en voor degene die reeds besteld hebben worden deze in de loop van de week verstuurd.
Voor de degenen die nog niet besteld hebben, wacht niet te lang want OP=OP ! Ik heb nog ca. 100 stuks maar deze mail bereikt meer dan 750 wijnbouw-enthousiastelingen!


Moet je nog bestellen: haast je naar
www.wijnbouwer.be/winkel
(bestellen/betalen kan alleen online via de website)

 
Pas je abonnement aan    |    Bekijk online